Svenska Naturskyddsföreningen

Vår vision: En hållbar framtid på en frisk och levande planet. 

Naturskyddsföreningen är Sveriges största miljöorganisation och sedan 1909 har vi varit med och räddat pilgrimsfalken, skapat naturreservat, bidragit till ekoboomen och påverkat viktiga politiska beslut, bland annat inom klimatområdet.  


Genom att stötta och samarbeta med den globala miljörörelsen bidrar Naturskyddsföreningen till ett starkare deltagande och genomslag för frågor om hållbar utveckling i lokala och globala utvecklingsprocesser. Klimat, skog, jordbruk, miljögifter, vatten, hav och hållbar konsumtion är våra viktigaste arbetsområden. Bra Miljöval är vår miljömärkning och Sveriges Natur vår medlemstidning. 


Med närmare 200 000 medlemmar, lokal förankring i nästan varje kommun och drivande eldsjälar har vi stora möjligheter att fortsätta göra en konkret skillnad för naturen och miljön. Tillsammans kan vi påverka lokalt, regionalt, nationellt och globalt.


Svenska Naturskyddsföreningen Dokument

Som tack för er julgåva får ni ett animerat diplom och ett julsigill, digitalt verifierat av TRUE Original. Diplomet är enkelt att dela och sigillet fungerar som både webbknapp och mejlsignatur. Självklart får ni även det klassiska digitala kommunikationspaketet också.